Bericht versturen
Ten westen van de 3de Bouw, 3de Verdieping, het industrieterrein van Li jincheng, MinZhi-stad, LongHua-district, Shenzhen-Stad, Guang-Dongprovincie, 518000, China
Thuis

Shenzhen Masung Technology Co. Ltd Kwaliteitscontrole

Alle producten
„MASUNG zal“ China „DOUANE“ in de ontvangstbewijs priner industrie zijn!

—— M. Naim Rahmatulloev

Ik heb test uw printer en het is perfect.

—— Arnaud Marchal

Het was groot om de printer te zien werkend met alle drie cpu-raad. Uw team doet een groot werk.

—— John Patrick

Wij testten volkomen en het het werk. Het blijkt dat de printer goed met alle drie versies van cpu van raad werkt.

—— Joseph Lim

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC
De kwaliteit is het leven van het product! Zo van bij het begin aan het eind van het proces, hebben wij een strikt controlesysteem.
Elk van onze producten hebben de strikte inspectie en het testen van vóór verlof de fabriek overgegaan. Onze producten zijn gekwalificeerde producten om aan de relevante kwaliteitsnormen te voldoen. Als de problemen van de productkwaliteit, gelieve ons te contacteren onmiddellijk, wij volgens de gebruiker-specifieke problemen, respectievelijk, hoogte zullen verstrekken - de kwaliteitsgebruiker aangezien de consumenten op de rechten in de dienst juridisch recht hebben wordt volledig respecteerd.

De kwaliteitscontrole is een soort controle van hun, is het een verplichting aan klanten. In de nieuwe economische era, is de klantentevredenheid de eeuwige achtervolging, maar ook de sleutel aan het succes of de mislukking van het ondernemingsbeheer. MASUNG de klant van uitstekende kwaliteit op kwaliteit strenge eisen, zo slechts door strikte kwaliteitscontrole heeft om het ware niveau van de producten te vertegenwoordigen van de ondernemingstechnologie beschikbaar aan klanten, om de klantenselectie goed te keuren, won hun vertrouwen.

. Onder strikt het vragen in productkwaliteit en constant techniek die verbetert, had MASUNG het afgelopen ISO2008-9001-certificaat van het beheerssysteem. En producten voorbij Ce, ROSH-certificaten.
Contactgegevens
Shenzhen Masung Technology Co. Ltd

Contactpersoon: Mr. Jason Pong

Tel.: +86-13302989900

Fax: 86-755-28896765

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit Leverancier. © 2014 - 2024 kiosk-thermalprinter.com. All Rights Reserved.